دانستنی های آشپزی

نکاتی برای نرم و خوشمزه شدن گوشت کبابی
نمایش نوشته

نکاتی برای نرم و خوشمزه شدن گوشت کبابی

دسامبر 4, 2016

بسیاری از ما به دنبال راهی برای خوش‌ طعم کردن گوشت کبابی خود هستیم. گوشت، ماده اصلی پخت انواع غذاهاست، […]

نحوه استفاده از فر در شیرنی پزی
نمایش نوشته

نحوه استفاده از فر در شیرنی پزی

نوامبر 14, 2016

رعایت برخی نكات ریز و به ظاهر جزیی می تواند موفقیت شما را در پخت شیرینی و یا كیكی بی […]

آشنایی با پیمانه های اندازه گیری در شیرینی پزی
نمایش نوشته

آشنایی با پیمانه های اندازه گیری در شیرینی پزی

نوامبر 14, 2016

یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن توجه کرد اندازه گیری و توزین دقیق مواد اولیه می باشد و […]