بادمجان شکم پر در فر

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
سطح دشواری
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
ناهار و شام
ارسال شده توسط
ارسال شده در
5 عدد
بادمجان
350 گرم
گوشت چرخ کرده
250 گرم
پنیر پیتزا
2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی
1 عدد - بزرگ
پیاز
2 حبه
سیر
2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه
0 به مقدار لازم
نمک
0 به مقدار لازم
فلفل
0 به مقدار لازم
زردچوبه
بادمجان شکم پر در فر

بادمجان شکم  پر یک‌ پیش غذای خوشمزه و مناسب برای زیبا کردن میز غذایتان است و اشتهای مهمانان را بر می انگیزید.

  1. ابتدا پوست پیاز ها را کنده و آن را ریز خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ کرده تا طلایی شود و بعد سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت می دهیم.
  2. سپس گوشت را بهمراه نمک، فلفل، زردچوبه، ریحان یا جعفری و رب را اضافه کرده و همگی را خوب سرخ می کنیم.
  3. بادمجان ها را از بالا به دو قسمت برش زده ولی پوست آنها را نمی گیریم. سپس آن ها را شسته و به مدت 10 دقیقه در آب و نمک می گذاریم بماند تا تلخی آن ها گرفته شود.
  4. بادمجان ها را شسته تا نمک آنها برود سپس داخل شکم بادمجان را با قاشق کمی خالی کرده و با کمی روغن داخل آن ها را چرب می کنیم و آن ها را درون ظرفی که می خواهیم در فر بگذاریم می چینیم.
  5. داخل هر کدام از بادمجان ها را کمی از مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز پر می کنیم. یک لیوان آب و رب گوجه و آب‌ لیمو را نیز اضافه کنید.
  6. روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید و آن را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 357 درجه فارنهایت، به مدت تقریبا 1 ساعت تا 1:30 در فر قرار دهید.
  7. و در آخر داخل بامجان ها را چاقو بزنید اگر نپخته بود، بگذارید تا بپزد و در 25 دقیقه آخر روی فویل را برداشته و در 15 دقیقه آخر پنیر را روی بادمجان ها بریزید و بگذارید روی آنها کاملا برشته شود. این غذا را با نان میل کنید.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.