خوراک لایه‌ای سیب زمینی و ماهی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
سطح دشواری
آسان
وعده غذایی
شام
ارسال شده توسط
ارسال شده در
0 به مقدار لازم
فلفل
0 به مقدار لازم
نمک
50 گرم
پنیر گرویر
700 گرم
فیله ماهی
75 گرم
خرده نان
1 قاشق غذاخوری
شوید
0 به مقدار لازم
فلفل قرمز چیلی
1 قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا
1 قاشق چای خوری
دانه خردل
1 عدد - بزرگ
پیاز
900 گرم
سیب زمینی
5 قاشق غذاخوری
کره
خوراک لایه‌ای سیب زمینی و ماهی

خوراک لایه ای سیب زمینی و ماهی طعم بی نظیری دارد. اگر به دنبال تنوع غذایی در سفره تان هستید و غذاهای دریایی را دوست دارید به شما پیشنهاد می کنیم حتما یک بار این خوراک را امتحان کنید.

توجه: ادویه گرام ماسالا یک ادویه هندی است که شما براحتی می توانید آن را تهیه نموده و در انواع غذا ها از آن استفاده نمایید.

  1. سیب زمینی ها را پوست کنده خوب بشویید و به شکل ورقه ای برش بزنید. نصف کره را درون ماهی تابه ذوب کنید و به مدت 5 دقیقه سیب زمینی ها را درون آن سرخ نمایید. سیب زمینی ها را با کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه بیرون آورید.
  2. باقیمانده کره را به ماهی تابه اضافه نموده و پیاز، خردل، پودر گرام ماسالا، پودر فلفل چیلی، شوید خرد شده و خرده های نان را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  3. در کف ظرف مخصوص فر نصف سیب زمینی ها را بچینید و فیله های ماهی را روی آن ها قرار دهید. روی فیله ها را با بقیه برش های سیب زمینی بپوشانید. مخلوط کره و ادویه را به کمک قاشق روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن ها را با پنیر رنده شده بپوشانید.
  4. غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد و روی آن طلایی و برشته شده و ماهی مغز پخت شود. غذا را از فر بیرون آورده و با برگ های ریز شوید تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.