دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
سطح دشواری
آسان
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
ناهار
ارسال شده توسط
ارسال شده در
0 به مقدار لازم
نمک
0 به مقدار لازم
فلفل
0 به مقدار لازم
زردچوبه
1/2 فنجان
روغن
5 عدد
گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده
1 عدد
سیب زمینی
2 لیوان
برنج
دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی

دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه و پر طرفداری است. نحوه طبخ این غذا آسان بوده و فقط برای تهیه آن کمی تجربه لازم است که مقدار آب و گوجه فرنگی را با توجه به جنس و نوع برنج تان میزان کنید که له نشود.

نکات:

  1. اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی می کند.
  2. اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
  1. ابتدا برنج را با یک بند انگشت آب و مقداری نمک خیس می کنیم و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بماند.
  2. در این فاصله سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد می نماییم. گوجه ها را نیز پوست کنده و به همراه نمک و فلفل درون میکسر ریخته یا رنده می کنیم تا به خوبی پوره شود.
  3. کمی از آب برنج را خالی کرده و روی حرارت می گذاریم. هنگامی که آب به جوش آمد، سیب زمینی های خرد شده را درون آن می ریزیم.
  4. زمانی که مجددا به جوش آمد، پوره گوجه فرنگی را درون آن ریخته و به خوبی مخلوط می نماییم.
  5. درب قابلمه را گذاشته و اجازه میدهیم کمی آب گوجه فرنگی به خورد برنج برود. سپس روغن یا کره را به آن اضافه می کنیم.
  6. پس از اینکه آب برنج کشیده شد، از اطراف برنج را مانند کوه وسط جمع می کنیم و زعفران را روی برنج می ریزیم و می گذاریم تا دم بکشد. نوش جان

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.