سالاد اندونزی

سطح دشواری
آسان
وعده غذایی
پیش غذا و تکمیل کننده
ارسال شده توسط
ارسال شده در
1 لیوان
کلم قرمز
2 لیوان
کلم سفید
200 گرم
کالباس
1/2 لیوان
ذرت
1 لیوان
نخود فرنگی
2 عدد
هویج
4 عدد
خیارشور
0 به مقدار لازم
سس مایونز
سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یک سالاد لذیذ و خوشمزه برای تنوع منوی غذایی شماست. این سالاد را می توان در وعده غذایی شام یا در مهمانی ها  سرو نمود.

چند پیشنهاد

  • این سالاد در اصل طعم کمی تندی دارد اما با توجه به ذائقه خودتان می توانید مقدار تندی را کم و زیاد کنید.
  • به جای کالباس می شود از مرغ هم استفاده کرد.
  • برای کمتر شدن چربی، می توانید از ماست بجای سس استفاده کنید.
  • در این سالاد می توانید بسته به ذائقه تان از کشمش استفاده نمایید.
  •  بعضی ها در این سالاد از سیب زمینی پخته شده می ریزند شما هم می توانید در صورت علاقه در این سالاد استفاده نمایید.
  1. ابتدا کلم سفید وقرمز را شسته و میگذاریم تا خشک شود سپس آنها را در ظرفی به صورت رشته های باریک خرد می کنیم. هویج را پخته و با رنده درشت رنده می کنیم.
  2. ذرت، نخود فرنگی پخته شده، کالباس خرد شده، هویج رنده شده و خیار شور خرد شده را به کلم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط نمایید.
  3. سالاد را 2 - 3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس در ظرف مناسب سرو سالاد ریخته و سرو نمایید.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.