سالاد تبوله عدس

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
سطح دشواری
آسان
وعده غذایی
پیش غذا و تکمیل کننده
ارسال شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
عدس
100 گرم
پیازچه
200 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی
100 گرم
جعفری تازه
100 گرم
نعناع تازه
4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون
1 عدد
لیمو ترش
0 به مقدار لازم
نمک
0 به مقدار لازم
فلفل
سالاد تبوله عدس

در این آموزش قصد داریم به شما نحوه تهیه یک سالاد متفاوت و خوشمزه از دستورات پخت جیمی الیور را آموزش دهیم. امیدواریم از خوردن این سالاد لذت ببرید.

  1. عدس را پاک کرده و بشویید سپس آن را درون قابلمه با مقداری آب و نمک بگذارید تا بپزد. پس از اینکه عدس پخت آن را آبکشی نمایید و اجازه دهید خنک شود.
  2. درون کاسه ای عدس را بهمراه پیازچه، گوجه فرنگی گیلاسی، جعفری و نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روغن زیتون را اضافه کنید.
  3. به سالاد بنا به ذائقه تان نمک و آبلیمو بزنید. نوش جان.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.