سس سفید لازانیا

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
سطح دشواری
متوسط
ارسال شده توسط
ارسال شده در
0 به مقدار لازم
فلفل سفید
0 به مقدار لازم
نمک
1 قاشق غذاخوری
خامه
1 لیتر
شیر
5 قاشق غذاخوری
آرد گندم
100 گرم
کره
سس سفید لازانیا

سس سفید لازانیا از آن دست موادی است که اگر در لازانیای خود استفاده کنید، هرگز پشیمان نخواهید شد. به دلیل وجود کره، شیر و آرد  در سس لازانیا (سس سفید بشامل) پاستا یا لازانیای شما خشک نمی گردد و مواد آن از هم جدا نخواهد شد. اما به یاد داشته باشید که در استفاده از این سس، به خصوص در لازانیا، افراط نکنید. زیرا باعث لیز شدن بیش از حد آن خواهد شد.

توجه داشته باشید که این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می‌بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.

 

  1. کره را داخل ظرف ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا آب شود و روی آن را کف بگیرد. در این هنگام آرد را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت بدهید. (باید مراقب باشید که رنگ آرد تغییر نکند چون سس سفید می خواهیم نه زرد یا قهوه ای)
  2. شیر، خامه و نمک و فلفل را اضافه کرده، آنقدر هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. (البته نباید زیاد غلیظ شود چون این سس پس از سرد شدن کمی سفت می شود)
  3. سس را از روی حرارت برداشته، جعفری را به آن اضافه و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. در آخر هم روی سس را با یک نایلون پوشش دهید تا رویه نبندد.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.