فیش فینگر

زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
سطح دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
فیله ماهی تیلاپیا
0 به مقدار لازم
پودر سوخاری
0 به مقدار لازم
آرد گندم
1 عدد
تخم مرغ
0 به مقدار لازم
پودر سیر
0 به مقدار لازم
نمک
0 به مقدار لازم
فلفل
2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش
فیش فینگر

فیش فینگر از آن دسته غذاهای مغذی و باب طبع کودکان است. از آنجا که معمولا کودکان دوست دارند غذای خود را خودشان در دست بگیرند و بخورند و با این کار استقلالشان را نشان دهند:) این غذا می تواند گزینه مناسبی برای آن ها باشد.

  1. درون کاسه ای سیر، نمک، فلفل و آبلیمو با هم مخلوط کرده و فیله های ماهی را به اندازه تقریبا 6*2 سانتی برش زده و در این مخلوط به مدت 20 دقیقه آغشته می کنیم تا مزه دار شود.
  2. سپس فیله های ماهی را ابتدا در آرد سفید و بعد در زرده تخم مرغ و در پایان در پودر سوخاری آغشته نمایید تا بخوبی کاور شود.
  3. درون تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس فیله ها را در آن سرخ نمایید. پس از سرخ شدن، در ظرف مورد نظر گذاشته و بهمراه سیب زمینی سرخ شده میل نمایید.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.