پای سیب

زمان آماده سازی
80 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
سطح دشواری
متوسط
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
میان وعده
ارسال شده توسط
ارسال شده در
1 قاشق چای خوری
دارچین
1/8 قاشق چای خوری
وانیل
4 عدد
سیب
2 عدد
تخم مرغ
200 گرم
پودر قند
200 گرم
کره
300 گرم
آرد سفید
پای سیب

پای سیب یکی از خوشمزه ترین دسر هاست که طرفداران زیادی دارد. این دسر به علت داشتن سيب و دارچين، طعم بی نظیر و فوق العاده ای دارد. ما به شما طرز تهیه خوش طعم ترین پای سیب را آموزش میدهیم. به شما پیشنهاد می کنیم این دستور را یک بار امتحان کنید و از خورن این دسر لذت ببرید.

قبل از شروع به چند نکته دقت کنید

  • بهتر است قبل از درست كردن پای سیب، تخم مرغ ها و كره و بقيه مواد را بيرون از يخچال بگذاريد تا به دمای محيط برسند.
  • به جای رنده کردن سیب، می توانید آن ها را به صورت ورقه های نازک خرد کرده و با دارچین و شکر مخلوط کنید.
  • برای اینکه پای سیب شما زیبا تر شود، خمیر دوم را به صورت نوارهای ۲ سانتی برش بزنید، و به صورت شطرنجی بر روی مخلوط سیب و دارچین بچینید و لبه های خمیر را به قالب بچسبانید و اضافات خمیر را بگیرید یا خمیر را به صورت گل رز در بیاورید.
  • شما می توانید پای سیب را مانند کاپ کیک در چند قالب کوچک درست کنید.

 

  1. ابتدا فر را در دمای 160 درجه روشن کنید تا داغ شود.
  2. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کره را به مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه کرده و با استفاده از همزن با هم مخلوط کرده تا به صورت گلوله های ریز دربیایند. این مخلوط را باید در دمای محیط قرار داده، سپس با دست شروع به ورز دادن مخلوط آرد و کره کنید.
  3. تخم مرغ ها را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته ایم تا به دمای محیط برسند به همراه پودر قند با همزن میزنیم تا زمانی که صاف و یکدست شود. سپس وانیل را اضافه می کنیم و با همزن میزنیم تا یکدست شوند و این مواد را به مخلوط آرد و کره اضافه می نماییم و خوب مخلوط می کنیم.
  4. سپس خمیر پای سیب را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. اگر می خواهید مدت زمان کمتری صرف کنید می توانید خمیر را به جای اینکه یک ساعت در یخچال نگهداری کنید، به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید.
  5. بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. نصف خمیر را بصورت گلوله درآورده و روی سطح صافی که بر روی آن مقداری آرد پاشیده اید، توسط وردنه باز کرده طوری که لبه های خمیر باید نازک باشند.
  6. خمیر را طوری پهن کنید که ضخامت یکسان داشته باشد و خیلی هم نازک نباشد که پاره نشود شکلش را به صورت دایره در آورید. خمیر پای سیب را در قالب مخصوص پای، پهن کنید. لبه های قالب را توسط خمیر پوشانده و قالب را کنار بگذارید.
  7. سیب ها را در ظرفی مناسب مانند پیرکس رنده کرده و یا نازک ورقه ورقه کنید و سپس پودر دارچین را روی آن بریزید. به اندازه یک قاشق غذاخوری شکر نیز به سیب ها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط نمایید.
  8. این مخلوط را بر روی خمیر، بریزید و با پشت قاشق به طور یکنواخت پهن کنید. نصف خمیر را که کنار گذاشته اید، مانند خمیر قبل بر روی سطح آردی به صورت گرد پهن کنید و بر روی مخلوط سیب و دارچین قرار دهید. یک تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و زرده آن را با چنگال هم بزنید و با قلم مو روی سطح خمیر بمالید.
  9. سوراخ هایی توسط چنگال بر روی خمیر ایجاد کنید. قالب را در داخل فر که از قبل گرم شده، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
  10. بعد از پخت پای سیب، می توانید آن را با خامه یا کنجد و یا دارچین تزیین کنید و در کنار یک نوشیدنی داغ سرو نمایید.

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید

برای ارسال نظر وارد شوید.